Support Forums

Welcome to Northeme Support Center & Knowledgebase. Theme support covers installation & getting setup, trouble with using theme features and bug fixes. Our goal is to reply your questions within one business day.


Safari missing images

Case ID #3991   -   Setup / Installation

Hi,
I've had the reframe theme for a while now and it has worked great. I decided to upgrade to reframe plus so made a backup and installed the theme. After installation I saw the requirements on the wordpress admin site (exceed time etc.) and unfortunately it's to high for my domain (one.com). Somewhat dissapointed as I really like the theme, I changed back to the old theme with my backup but now my custom post types start with nor-, i.e. nor-works instead of works..

It seemed to work anyways but I have now noticed a problem on safari. Sometimes all images on pages using custom post types are invisible, although they still work as links. If I make the browser window smaller they show up. It's an intermittent problem, sometimes it works sometimes it doesn't. I have cleared the cache but still have the same problem. Do you know what's going on?

Appreciate all the help I can get. My site is http://www.stoft-studio.com

  • Joel - May 23, 2016 12:28
    Updated at Jun 6, 2016 13:05
Please sign in to your Northeme account in order to view replies and reply this case.

Login

Theme support is only available for our premium themes.

Please sign in to access support forums and submit your queries.

LOGIN